Početna » Studijska oprema » Nosači i držači

Prikaz 1–35 od 39 rezultata

Foto nosači i držači obuhvataju više tipova proizvoda namenjenih postavljanju bliceva, foto kišobrana i rasvete. Na nosače je moguće postaviti i druge uređaje, budući da je većina kompatibilna sa nosačima za rasvetu – kao što su stabilizatori, pa čak i neke uređaje koji ne pripadaju rasveti, ali se koriste za snimanja, poput mikrofona.

Prodaja držača za platna i pozadina za snimanja vrši se u parovima, dok se držači za rasvetu prodaju pojedinačno. Kompanija Josipović daje prednost držačima i nosačima kompanije Godox, koja se na tržištu pozicionirala kao brend sa najboljim odnosom cene i kvaliteta.

Cene stativa za rasvetu kreću već od 19 evra, pri čemu su svi stativi od aluminijuma, što ih čini lakim za transport i rasklapanje. Stativi se mogu sklopiti do dužine oko 80cm ili podići na oko dva do tri metra visine, zavisno od modela. Cena držača za bliceve i kišobrane je još niža, iako je reč o veoma pouzdanim elementima od aluminijuma i ABS-a, na koje možete bez brige postaviti i najvredniju opremu.