Naša priča

Naša priča traje od davne 1990. godine. Počeci su vezani za distribuciju foto materijala, a vremenom smo sazrevali, edukovali se, usmeravali, i danas sa ponosom možemo da istaknemo ono što smo ostvarili u međuvremenu. Kroz godine smo dodatno modernizovali poslovanje, a kao posledica predanog rada i stečenog iskustva, postali smo zvanični distributeri renomiranih proizvođača: Canon, Sony, Panasonic, DJI, Fuji, Epson, Zhiyun, a u ponudi imamo i Nikon, Sigma, Sandisk, Duracell, Godox, YongNuo i još dosta svetski renomiranih brendova…

Konstantnim ulaganjem u znanje i infrastrukturu, dobili smo status „pro-partner“ za foto-opremu marki Canon, Sony i Panasonic. Sve to govori u prilog tome koliko svakodnevno predano radimo na razvoju, u cilju pružanja što boljih proizvoda i usluga našim kupcima, kojih je iz dana u dan na našu radost – sve više.

U našem portfoliju možete pronaći profesionalne fotoaparate, kamere, objektive, dronove, štampače i plotere, rasvetu i širok spektar dodatne opreme i pomagala kako bi Vaš posao bio mnogo kvalitetniji i lakši.

Kako biste sve to mogli da probate na jednom mestu, u prostorijama naše kompanije smo otvorili jedinstveni showroom, gde možete uz stručnu pomoć i savete, probati sve što Vas zanima. Korak dalje smo napravili kreiranjem edukativnog centra, gde u prijatnoj atmosferi omogućavamo svim zainteresovanim učestvovanje na raznim seminarima koje vode stručni prezenteri brendova koje zvanično zastupamo, kao i svetski priznati fotografi koji nesebično dele svoja iskustva sa posetiocima.

Uskoro ćemo navršiti tri uspešne decenije, a i danas se pridržavamo naše poruke koju smo imali u samom startu: „Sve što Vam je potrebno, imate na jednom mestu“.

Čekamo Vas.
Vaš Josipović d.o.o.