Saveti iz sveta fotografije

Canon Day – See no limit 12.04.2022.

Canon Day „See no limit“

Promocija Canon R5C i R3 modela

 

Nakon duge dve godine tokom kojih nas je korona odvojila od ovakvih događaja i druženja, konačno smo uspeli da okupimo sve fotografe na jednom mestu i održimo fantastičan seminar na kojem ste mogli da probate i vidite celokupan Canon asortiman i nove tehnologije. Pored toga, predavanja su održali vrhunski profesionalci u svom poslu kao što su Jean Mazel i Harald Sahling ispred kompanije Canon koji su nas uputili u najnovije trendove i pokazali nam nove modele iz R serije.  Pored njih, dva predavanja je održao i Primož Kovič, specijalista za proizvode kompanije Canon, gde smo čuli nešto više o štampačima i neverovatnom kvalitetu današnjih štampača koje Canon proizvodi.

S druge strane, na seminaru smo imali i velike kreativce koji su dali svoj uvid u svet fotografije. Bojana Doganjić (Madrina fotos) nas je uvela u čarobni svet fotografisanja beba, dece i porodičnih portreta dok nam je Midhat Mulabdi (Benedetto Lee Photography) pokazao kako se umetnost i Wedding fotografija lako mogu povezati. Mag digitalnog marketinga Istok Pavlović došao je kao „cherry on top“ sa svojim savetima i trikovima za kvalitetniji marketing.

Želimo da se zahvalimo svim učesnicima seminara, prijateljima i saradnicima na druženju i uživajte u nekim od fotografija koje smo napravili na seminaru.

Back to list

Related Posts